Pages

6 Aralık 2010 Pazartesi

http://nilguncetin.blogspot.com/2010/11/turkiyealisveristecom.html

HARİKA ÜRÜNLERLE DOLU BOL ÇEŞİTLİ VE GÜVENİLİR ONLİNE ALIŞVERİŞ SİTESİ ..........


A dan Z YE aklınıza gelen ve hatta gelmeyen tüm ürünleri garantili hızlı ulaşım ve güvenli bir alışverişle satın alabileceğiniz türkiyenin kaliteli online alışveriş merkezi olan türkiyealışverişte.com dan işte size bi kaç ürün ;
GELELİM KAMPANYAMIZA ;
ŞARTLARI GERİNE GETİREN 1 KİŞİ BU HARİKA ÜRÜNÜN SAHİBİ OLACAK



KOSMODİSK

KOSMODISK® KLASİK SET, uzmanlar tarafından omurga ve sırt bölgesindeki ağrıların azalmasına yardımcı olmak amacıyla, klinik olarak test edilmiş, ödüllü bir üründür.
Ard arda yapılan test sonuçlarına göre, sırt ağrılarında hissedilir oranlarda düzelme kaydedilmiştir. KOSMODISK KLASİK SET, tam ağrı noktası üzerinde etki ederek, günlük hayat içinde çalışırken, dinlenirken, uyurken ve hatta egzersiz yaparken rahatlamanıza yardımcı olur.

Giyime elverişli ve pratik özgün sistemi sayesinde her vücuda kolayca ayarlanabilir. Kendi kendine çalışacak şekilde tasarlanan Kosmodisk mıknatıs ya da batarya gibi ilave bir enerji kaynağı gerektirmez. Kendine özgü şekli bozulmadan tutulduğu sürece Kosmodiskiniz çalışacaktır.

Omurga için olan uzun kısım ve bel için olan kısa kısım olarak 2 parçadan oluşur. Geliştirilmiş elastik bağlantı sistemi,kolay kullanım ve konfor sunar.
Kosmodisk hipoalerjenik malzemeden yapılmıştır. Omurga nodülleri, omurganızı doğal bir biçimde sarar. Her bir nodül, omurganızın bir boğumuna denk gelecek şekilde gün içi aktivitelerinizde sırtınızı desteklerve akupunktur tekniğine benzer akupresür(accupressure) tekniğiyle sıkışan kasları rahatlatır.

Omurganızı doğru pozisyonda tutmanız için , bir osteopratisyen ya da fizyoterapistin parmakları gibi ince bir dokunuş ve nazik bir baskıyla, omurganız boyunca bir destek ve masaj etkisi sağlar. KOSMODISK masajının etkisi ile omurga ve çevresindeki kaslar ve kan dolaşımı harekete geçer. Geleneksel ve alternatif iyileştirme yöntemleriyle de birlikte ve başarıyla kullanılabilir.

KOSMODISK KLASİK SET aşağıdaki parçalardan oluşmaktadır:
Sırtınızın orta bölümüne, boylu boyunca oturan, sırt bölgesi için uzun kısım
Beliniz için yapılmış olan kısa kısım
Pamuklu saklama çantası
+HEDİYE: Basit sırt egzersizleri kitabı


KOSMODISK CLASSIC Seti, hamileler, profesyonel sürücüler, hareketsiz çalışanlar, işçiler gibi sırt ağrılarına ve incinmelerine maruz kalma riski yüksek olan kişilere özellikle tavsiye ediyoruz.

AVRUPA'DA KOSMODISK
Rusya, Slovenya, Ukrayna, Macaristan, Polonya, Bosna Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Sırbistan, Estonya, Letonya, Litvanya, Israil, Arnavutluk, Makedonya, Çek Cumhuriyeti.

ŞARTLARIMIZA GELİNCE ;
SİTEMİZE ÜYE OLMANIZ http://www.turkiyealisveriste.com/login.php?action=create_account
ÜRÜNLERİ İNCELEMENİZ
KAMPANYAMIZI FACE TWİTTER VE BLOGUNUZDA DUYURMANIZ...
ayrıca izleyicim olmanız ki kazanana kolay ulaşabileyim.
kampanyamız 20aralık ta son bulacaktır .........
bol şanslar ....:)


katılım burdanhttp://nilguncetin.blogspot.com/2010/11/turkiyealisveristecom.html

0 yorum:

Yorum Gönder