Pages

5 Haziran 2010 Cumartesi

awelyanın blogundan cokgüzel bir hediye

http://sihirlisepetim.blogspot.com/2010/05/hijyenmarketnetden-otomatik-sv-sabun.html

Hijyenmarket.net'den Otomatik Sıvı Sabun Dispenseri Hediye

http://www.hijyenmarket.net/default.asp?git=9&urun=58732
Genel Bilgiler
700 ml hacimli, ABS gövde fotoselli sıvı sabun ve dezenfektanlık. 4 adet alkalin kalem pille çalışır.Duvara montedir.CE belgelidir.
KDV Dahil Fiyatı : 46,74 TL
..Kargo Ücreti Firmamıza Aittir..


Hijyenmarket.net'te sinek tuzakları, dezenfektanlar, dozajlama sistemleri, kağıt çeşitleri, pantolon presi ve ütü, paslanmaz raf, paspas ve tüm alt grupları ile.. hijyen ürünleri ve temizlik malzemeleri ile ilgili aklınıza gelebilecek her şey mevcuttur..Hijyen Yunan mitolojiğinde, sağlık tanrıçasıdır... Hijyen, sağlık ve temizlik dolayısıyla sağlığın korunması anlamını taşır... Sağlığa zarar verecek ortamlardan korunmak için yapılacak uygulamalar ve alınan temizlik önlemlerinin tümü hijyen olarak tanımlanır...Temizlik, sağlığı korumanın birinci koşulu ve kuralıdır...


Sitemizden Örnek Ürünlerimiz




..Kampanya Katılım Koşulları..

* Hijyenmarket.net sitemize üye olmak ve sitemizde ilginizi çeken 1 ürünü bu postun altındaki yorum bölümünde bahsetmeniz..

* Kampanyamızın duyurusunu blogu olanların bloglarında, olmayanların ise facebook hesaplarında yayınlamalarını, rica ediyoruz..

* Son olarakta sihirli sepetimi izlemeye alıyoruz..


Kampanyamız 5 Haziran Saat 00.00'da bitecektir


Tüm bu şartlarımızı yerine getirenler arasından çekilişle (random.org) 1 kişiye Otomatik Sıvı Sabun Dispenseri hediyemiz.. Katkılarından dolayı Hijyenmarket.net ve Oktay Bey'e teşekkür ediyoruz..
.Tüm katılımcılarımıza bol şans diliyoruz.

^'^Temizlik Sağlık Getirir