Pages

14 Kasım 2010 Pazar

http://closelyfashion.blogspot.com/2010/11/yakaladn-yakaladncom-ile-3-kisiye.html

Yakaladın Yakaladın.com İle 3 kişiye Makyaj Seti Hediyemiz..

Yakaladın Yakaladın.com 2.kampanyamız bugün başlıyor arkadaşlar.Firmamıza çok çok teşekkürlerimi sunuyorum beni kırmayıp 2.birkampanya düzenlediği için.Firmamızı hepimiz biliyoruz ama yine de tanıtmak istiyorum kısaca sizlere;


Yakaladin Yakaladin 20 yılın üzerinde bir geçmişe sahip Ses Elektronik İthalat şirketinin değer verdiği önemli bir projedir. Dünyada profesyonelce yapılan bir e-ticaret şekli olan "one day one deal" yani her gün tek ürün modelini ülkemizde de sizlere profesyonel hizmet anlayışıyla sağlamayı amaç edindik. İddia ediyoruz kendi ithalatı veya imalatı olmayan sadece piyasadan parça parça mal toplayan 3-5 kişilik firmalar size dünya standartında hizmet veremezler.
Kampanyamız sonunda 3 kişi PROFESYONEL MAKYAJ SETİ (SÜPER TASARIM) kazanıcak arkadaşlar.
PROFESYONEL MAKYAJ SETİ (SÜPER TASARIM)

Sizinde bildiğiniz gibi her işin bir sanatı vardır. Örneğin yemek yapmakta bir sanattır. Ama makyaj yapmak ayrı bir sanattır hatta çoğumuz için büyük bir keyiftir. Ama bazılarımız için i
se işkencedir. Sabah işe gitmek için çok erken kalktığımızda aynanın karşına geçip makyaj yapmak gerçekten büyük derttir. Ama keyfe keder gezmeye gidiyorsak ozaman keyifli olabilir.

Bugünkü ürünümüzün yakaladın yakaladıncı bayanların ilgisini çekeceğini düşündüm.Bir ingiliz firmasına ürün sağlayan fabrikanın ihraç fazlası ürünü olan bu ürün, İhtiyacınız olan bütün makyaj malzemelerini fazlasıyla bir arada bulabileceğiniz harika bir set. Üstelik renklerine de bayılacaksınız. Bu makyaj setinde o kadar çok çeşit varki hem gece makyajı hemde gündüz makyajını detaylı bir şekilde profesyonelce yapabileceksiniz . İçinde yok yok. Bu ürün sayesinde hem kaliteli bir makyaj yapmış olacaksınız hemde güzel görüneksiniz.
Bu ürün tamemen ithaldir ve sağlık ve tarım bakanlığından onay alınarak ve prosedür gereği tüm dermatolojik testlerden geçtikten sonra getirtilmiştir. Bu sebeple güvenle kullanabileceğinizi de belirtmek isterim.
Kampanya şartlarımız ise şöyle,
-İzleyicim olmanız
-Yakaladın yakaladın.com sitemize üye olmak
-Facebook sayfamıza katılmak ve arkadaşlarınıza önermek.
-Kampanyamızı blog veya facebooklarınızda duyurmak.Ad,soyad ile birlikte paylaşım linkinizi yorum kısmına yazmak.
-Kampanyamız 14 Kasım 00.00 da son buluyor.Herkese bol şans..
-Kargo kazanan tarafından ödenicek 3.5 TL sabit kargo bedelidir.

0 yorum:

Yorum Gönder