Pages

26 Ekim 2010 Salı

dometes corbası


Malzemeler3 adet domates
1 adet kıyılmış soğan
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
2 su bardağı domates püresi
1 su bardağı haşlanıp ezilmiş mısır
Yarım su bardağı haşlanmış mısır
1 adet kırmızı biber
Tuz
Üzeri için:
Mısır taneleri
1 çorba kaşığı krema
YapılışıSoğanı zeytinyağında kavurun. Üzerine kabukları soyulup, çekirdekleri çıkartılıp küp doğranmış domatesleri ve domates püresini ilave edin. Ezilmiş mısır, mısır, kıyılmış kırmızı biber ve tuz ekleyip, karıştırarak kaynatın. Piştiğinde üzerine krema gezdirin. Mısır serpiştirip servis yapın

0 yorum:

Yorum Gönder